YouTube primește o nouă siglă, material design și temă întunecată pe desktop dar și câteva îmbunătățiri pe Android


Populara platformă video YouTube administrată de Google a primit astăzi mai multe îmbunătățiri și actualizări atât pentru versiunea desktop dar și pentru telefoane mobile.

În primul rând, YouTube are o nouă siglă, formată dintr-o pictogramă ce reprezintă butonul play pe fundal roșu și în dreapta ei textul YouTube.

Interfața desktop a YouTube a adoptat pe deplin schema de design Material Design dar a primit și o temă întunecată.


Au fost aduse îmbunătățiri și aplicației pentru Android, care are acum toate filele de navigare în partea de jos a ecranului, s-au făcut anumite rearanjări dar și modificări minore de design, fiind adăugate totodată noi funcții. Acum se poate opta pentru viteza cu care rulează un clip, o funcție disponibilă anterior doar pe web iar în modul full screen apar videoclipuri sugerate.


Se pare că în perioada următoare vom primi și posibilitatea de a glisa la stânga sau dreapta pentru clipul următor sau precedent iar playerul YouTube își va schimba perfect forma pentru a se potrivi cu formatul video pe care îl urmărești, astfel că nu vor mai exista bare negre deasupra, dedesubt, la stânga sau dreapta.

Niciun comentariu:
Write comentarii