Nokia și-a anunțat flagship-ul. Nokia 8 vine cu procesor Snapdragon 835, 4GB RAM și cameră duală cu 2 senzori de 13MP


Un smartphone vârf de gamă care echilibrează perfect designul premium cu trăirea unei experienţe remarcabile în condiții de performanţă de top - cam așa au descris oficialii Nokia flagship-ul lor pentru anul 2017, telefonul care se va bate cu toate celelalte vârfuri de gamă precum Galaxy S8, LG G6, Huawei P10, OnePlus 5, Google Pixel 2, etc.

Acum așteptarea a luat sfârșit și Nokia 8 este oficial. Iată toate detaliile despre specificațiile hardware, design și preț.

Nokia 8 are un ecran LCD IPS de 5.3 inch cu rezoluție QHD și sticlă 2.5D Gorilla Glass 5 care se curbează pe carcasa din aluminiu a telefonului certificat IP54 pentru rezistență la apă și praf.


Puterea de lucru este generată de procesorul de ultimă generație Snapdragon 835 de tip octa-core, 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare. Există și slot pentru card microSD de până la 256 GB. Bateria telefonului are o capacitate de 3090 mAh cu QuickCharge 3.0. 

Nokia 8 are o greutate de 160 grame și 7.9 mm grosime (camera se profilează cu 0.4 mm).

Colaborarea cu cei de la Zeiss s-a făcut atât pentru camera principală cât și pentru camera selfie. Camera principală are două senzori de 13MP (unul color + unul monocrom) cu o diafragmă f / 2.0. Are stabilizare optică a imaginii (OIS) și există autofocus cu laser și un blitz cu LED dublu. Camera selfie are un senzor de 13 MP cu o diafragmă f / 2.0 și autofocus. Telefonul Android este capabil de efectul Dual-Sight care permite filmarea concomitentă cu camera din spate și camera din față.

OZO - este o tehnologie audio surround 360°, care va reda sunetul la o calitate superioară. 

Nokia 8 are sistem de operare Android 7.1.1 Nougat în stadiu nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică. HMD Global a încheiat un parteneriat cu Google pentru a livra aplicația Google Foto ca aplicație de galerie implicită cu spațiu nelimitat de stocare a fotografiilor și clipurilor video în cloud.

Sistemul de operare Android nativ va permite companiei HMD Global să livreze actualizări rapide ale software-ului în condițiile în care Android O este foarte aproape de momentul publicării.

Nokia 8 se va comercializa la nivel mondial din septembrie la un pret de 600 de euro, un preț mai mult decât rezonabil. Vor fi disponibile 4 variante de culoare: Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue și Steel.







Niciun comentariu:
Write comentarii