Nokia 8 s-ar putea lansa direct cu Android O 8.0


Nokia 8 va fi smartphone-ul emblematic al HMD Global pentru anul 2017. Acesta va avea un ecran QHD cu o diagonală de 5.3 inch, procesor Snapdragon 835 și 4GB sau 6GB memorie RAM.

Nokia și HMD Global, compania care deține exclusivitatea brand-ului Nokia pentru următorii 10 ani, au debutat pe scena telefoanelor Android la începutul acestui an, cu Nokia 6. Câteva luni mai târziu, Nokia 5 și Nokia 3 au fost și ele anunțate, dar au apărut zvonuri și despre un telefon Android modern și puternic din categoria flagship.


Camera principală va avea o configurație dublă cu senzori Zeiss, fiecare cu o rezoluție de 13 MP.

Citește și:
Pe Geekbench s-a rulat un test benchmark cu un dispozitiv denumit "Unknown Heart", care are un chipset Snapdragon 835, 4GB de memorie RAM, rulează Android 8.0.0. și se pare că ar fi vorba despre Nokia 8.

Nokia 8 va fi prezentat oficial pe 16 august, și pentru a rula de la bun început Android 8.0 va trebui ca Google să publice viitoarea versiune Android până atunci. De altfel, au și existat zvonuri că o va face într-o săptămână sau două, însă nu ne rămâne decât să așteptăm răbdători.


Niciun comentariu:
Write comentarii