Google Play Protect unifică funcțiile de securitate Android

După o unificare și un rebrand, tehnologia de securitate Google pentru sistemul de operare Android devine Google Play Protect. 

Acesta scanează aplicațiile înainte de a fi descărcate din Magazinul Play pentru a se asigura că respectă toate regulile și nu sunt malițioase.


De asemenea, Play Protect "supraveghează" aplicațiile în timp ce rulează pe telefoanele Android pentru a detecta un comportament suspect, iar când acesta apare primești o notificare și aplicația se oprește. Google se mândrește că scanează 50 de miliarde de aplicații zilnic.


Când intri în Magazinul Play la rubrica Aplicațiile și Jocurile mele>Actualizări ar trebui să vezi un banner care te va informa dacă au fost detectate sau nu probleme. Pentru că această nouă funcție este în curs de distribuire este posibil să nu fie încă disponibilă pe toate telefoanele dar își va face apariția cu siguranță în perioada următoare.

De asemenea, browser-ul Chrome va oferi funcții de navigare sigură care te vor avertiza înainte de a intra pe un site potențial periculos.


Opțiunea Găsește-mi telefonul este și ea acum gestionată de Google Play Protect. 


Niciun comentariu:
Write comentarii