Google Pixel 2 va veni cu margini late deasupra și dedesubtul ecranului și fără mufă audio pentru căști

Imaginea de mai sus, despre care se presupune că ne arată un Google Pixel 2, este de departe un amalgam de tendințe vechi și noi și remarcăm asta cu ușurință, indiferent de cât de neclară ar fi.

Odată cu publicarea fotografiei în cauză, Evan Blass (@evleaks) a confirmat că Pixel 2 și Pixel XL 2 nu vor avea mufe audio pentru căști și se vor alinia în acest fel tendințelor actuale.

Atunci când Apple a renunțat pentru prima dată la mufa pentru căști, mulți s-au mirat și s-au scandalizat dar iată că asta devine un trend la care, odată cu trecerea timpului, aderă încet cam toți producătorii.


Îmi amintesc cum telefoanele Android de acum câțiva ani veneau pline de butoane și porturi (buton de declanșare a camerei foto, buton on-off, butoane de volum, port USB, port HDMI mini, mufă audio pentru căști, etc.). Acum trendul este altul, producătorii au început să îndepărteze pe cât posibil aceste butoane pentru a crea dispozitive mai subțiri și rezistente la apă și praf.

Zvonurile mai vorbesc despre faptul că modelul mai mic Pixel 2 (fabricat de HTC și prezentat în imaginea noastră) va avea un design diferit de modelul mai mare Pixel XL 2 (care va fi fabricat de LG). Asemănător telefoanelor Android LG G6 și LG V30, Pixel XL 2 va fi mai subțire, în timp ce Pixel 2 va avea dimensiuni și un ecran mai mic cu marginile de deasupra și de dedesubt, la fel de mari ca modelul din 2016. Ambele modele vor avea difuzoare stereo frontale și carcase cu muchii laterale sensibile la presiune, după modelul HTC U11,  pentru a permite executarea unor comenzi rapide.

Niciun comentariu:
Write comentarii