Cum să urmărești GrigDroid.ro rapid și ușor pe pagina oficială de Facebook


GrigDroid.ro este un blog despre Android, telefoane mobile, tablete și wearables, știri și noutăţi, pe care poți găsi una dintre cele mai bune selecții pentru reperele importante din acest domeniu.

Cititorii fideli ai blogului îl urmăresc în special pe pagina oficială de Facebook care are peste 4000 de like-uri și unde devine foarte ușor să fii la curent cu articolele publicate zilnic.

Citește și:
Facebook este fără îndoială cea mai populară și cea mai mare rețea socială din lume care a reușit să depășească pragul de 2 miliarde de utilizatori activi lunar.


Așadar, după ce ai dat Like paginii de Facebook GrigDroid.ro, seteaz-o să îți trimită notificări ca în sceenshoot-ul din acest articol (dacă nu e deja setată). În felul acesta vei fi la curent cu tot ce se publică pe blog fără a fi nevoit să verifici tu pe web dacă s-a publicat conținut nou.

Dacă preferi, poți folosi ca alternativă pagina Twitter @GrigDroid sau pagina Google+ GrigDroid.ro. Poți, de asemenea, să te abonezi la newsletter folosind formularul din subsolul blogului și astfel vei primi câte un email zilnic cu un rezumat al articolelor noi publicate.

Niciun comentariu:
Write comentarii