WhatsApp a atins pragul de un miliard de utilizatori în fiecare zi


WhatsApp este incontestabil cel mai popular și cel mai utilizat serviciu de mesagerie mobilă instant iar succesul său este în continuă creștere odată cu trendul crescător al numărului de utilizatori.

Din februarie 2014, aplicația este deținută de Facebook care a cumpărat-o cu suma de 19.3 miliarde de dolari.


După ce acum un an WhatsApp se lăuda că un miliard de oameni din toată lumea (1.3 miliarde în prezent) folosesc aplicația în fiecare lună, acum suntem anunțați că un miliard de oameni folosesc WhatsApp în fiecare zi pentru a ține legătura cu prietenii și familia.

Citește și:
Fie că alegeți să trimiteți poze sau fișiere video, să efectuați apeluri video sau doar să vă mențineți prietenii și familia informați prin actualizări de Stare, modalitatea de a comunica prin intermediul WhatsApp nu a fost nicicând mai ușoară sau mai personală. Suntem onorați că un număr așa de mare de oameni utilizează aceste noi opțiuni pentru a comunica în fiecare zi.
La toate acestea se adaugă 55 de miliarde de mesaje, 4.5 miliarde de fotografii și un miliard de clipuri video trimise într-o singură zi, iar asta ne creează o imagine destul de clară cu privire la cât de activă este această rețea de mesagerie instant.

Niciun comentariu:
Write comentarii