Sygic GPS Navigation primește funcția de trafic în timp real pentru România


Înființată în Bratislava, Slovacia, în 2004, Sygic este compania care în 2009 a produs prima aplicație de navigație pas cu pas. Cu peste 150 de milioane de utilizatori unici pe Android, IOS și Windows, Sygic este cea mai avansată aplicație de navigație prin GPS din lume.

Sygic anunță azi faptul că funcția de trafic în timp real este disponibilă și pentru România. Funcția de trafic în timp real reprezintă o parte foarte importantă a navigației, deoarece aceasta permite îmbunătățirea traseului calculat pe baza situației actuale. Cel mai bun și cel mai rapid traseu către destinația șoferului este optimizată în timp ce acesta conduce, pe baza informațiilor de trafic în timp real.


Este bine cunoscut că Bucureștiul are un trafic foarte aglomerat și că șoferii pierd zilnic timp prețios așteptând în lungile coloane de pe bulevardele aglomerate ale capitalei. Noua funcție implementată de Sygic își propune să ajute șoferii să petreacă mai puțin timp în blocajele rutiere.  
Sygic GPS Navigation oferă informații foarte bune legate de starea traficului, folosind TomTom Traffic cu date colectate de la peste 400 de milioane de șoferi la nivel global. Informațiile de trafic în timp real extrem de precise sunt actualizate o dată la 2 minute, așadar utilizatorii vor ști întotdeauna unde este trafic aglomerat și cât de mult va dura până vor ajunge la destinație. În felul acesta aplicația va calcula trasee alternative mai rapide, dacă traseul calculat inițial se dovedește a fi blocat de traficul aglomerat. 

Funcția de trafic în timp real este disponibilă atât pentru utilizatorii de dispozitive Android cât și IOS. 


Aplicația poate fi descărcată din Magazinul Play din link-ul de mai jos.

Niciun comentariu:
Write comentarii