Se dă startul actualizării la Android Nougat pentru LG G4


Au trecut mai mult de doi ani de la lansarea telefonului Android LG G4 iar utilizatorii acestuia au un motiv de bucurie pentru că dispozitivul va fi actualizat la Android Nougat.

Actualizarea vine după aproximativ un an de la momentul când Google a publicat Android Nougat 7.0, dar voi, cei care aveți LG G4, sunt sigur că răsuflați mulțumiți și vă gândiți că niciodată nu e prea târziu.


Acum, ca de obicei, orice veste bună vine la pachet cu una proastă. Actualizarea pare că a devenit disponibilă, însă deocamdată doar în Coreea de Sud, patria mamă a producătorului LG, și este accesibilă numai prin aplicația LG Bridge.

Imaginile KDZ ale actualizării sunt disponibile pentru descărcare prin intermediul XDA Developers, dar numai pentru modelele F500S, F500L sau F500K. În România, pe cale oficială, s-a comercializat preponderent modelul LG G4 internațional, versiune H815.

În prezent nu există informații despre momentul în care va începe livrarea actualizării prin fișiere OTA, dar nu ar trebui să mai dureze mult.


Niciun comentariu:
Write comentarii