Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial pe 23 august. Iată noi imagini cu phablet-ul


Inevitabil, momentul în care Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial se apropie și interesul față de acest nou phablet crește.

Astăzi aflăm că telefonul va fi prezentat de Samsung pe data de 23 august dar avem parte și de noi imagini cu dispozitivul și S Pen-ul aferent.

Samsung a trimis invitaţii de presă pentru un eveniment de prezentare programat pentru data de 23 august care nu poate fi dedicat altui dispozitiv decât Galaxy Note 8. În imagine se observă foarte clar un telefon cu marginile ecranului foarte înguste, asemănător cu Galaxy S8 și mesajul "Do bigger things".


Totodată avem imagini care ne prezintă modelul Galaxy Note 8 în toată splendoarea lui, cu cameră principală duală și scanner de amprente poziționat pe spatele carcasei. Se observă prezența mufei audio de 3.5mm, existența unui singur difuzor, mufa pentru USB Type-C, dar și butonul dedicat asistentului Bixby.


Bineînțeles nu lipsește S Pen-ul caracteristic seriei Note de la Samsung.


Zvonurile despre Galaxy Note 8 mai indică faptul că telefonul va costa puțin peste 1000 de euro. Ecranul de tip Infinity Display va avea un aspect de 18.5:9 cu diagonală de 6.3 inch (față de 6.2 pe Galaxy S8 Plus) și tehnologie Super AMOLED

Procesorul va fi un Exynos 8895 și/sau Snapdragon 835, ajutat de 6 GB memorie RAM şi o baterie cu o capacitate de 3300 mAh.

Niciun comentariu:
Write comentarii