Samsung Galaxy Note 8: imagini cu un protector din sticlă pentru ecranul phablet-ului


Abia au trecut două săptămâni de când a apărut informația că Galaxy Note 8 se va lansa în luna septembrie și va costa de la 999 de euro, că acum avem și mai multă informație pe care ne-o oferă o fotografie în care apare un protector de ecran pentru viitorul phablet din seria Note.

Da, Samsung plusează și vrea să ducă limitele și mai departe cu Galaxy Note 8. Dacă acest protector este real, cel mai probabil a fost creat pe baza schițelor oficiale ale companiei Samsung și dacă îi aruncăm o privire atentă, putem afla detalii importante despre telefon.


Prima constatare ar fi cu privire la colțurile rotunjite ale ecranului, la fel ca pe Galaxy S8 și S8+. Marginile de deasupra și de dedesubtul ecranului sunt egale de data asta și par atât de înguste încât ai spune că nici măcar nu mai e loc de senzori, difuzor și camera selfie. Așa cum se observă, vom avea de-a face cu un Infinity Display evoluat.

Galaxy Note 8 va avea un procesor Qualcomm's Snapdragon 835 sau Samsung Exynos 8895, ajutat de 6GB memorie RAM. Se presupune că stocarea internă va fi de 64 și 128 GB, în timp ce bateria va avea o capacitate de 3.300 mAh.


După cum se zvonește deja, ar trebui ca ecranul să aibă o diagonală de 18 inch cu un raport de 18.5 : 9 și tehnologie de tip AMOLED. Camera principală va fi una duală cu senzori de 12 MP și OIS și va exista un scaner de amprente în apropierea ei.

Niciun comentariu:
Write comentarii