Nokia și ZEISS vor colabora din nou pentru un telefon Android cu cameră duală (probabil Nokia 9)


HMD Global, care deține licența pentru brand-ul Nokia, și ZEISS au semnat un parteneriat care ne amintește de vremurile trecute când telefoanele Nokia nu livrau doar cea mai bună experiență de utilizare și cel mai înalt grad de fiabilitate ci și cele mai bune camere foto.

Un tweet al celor de la Zeiss, pe care îl poți vedea în link-ul sursă, anunță că parteneriatul va debuta cu un telefon Android Nokia cu cameră duală, care, dacă ținem cont de zvonurile și informațiile existente pe piață în acest moment, se pare că va fi Nokia 9. Nemții de la Zeiss sunt cunoscuți pentru optica excelentă inclusă pe telefoanele Nokia anterioare. Aceștia au suferit un rebranding în 2013 făcând trecerea de la Carl Zeiss la Zeiss.


Compania HMD și-a împărtășit la rândul ei entuziasmul în ceea ce privește colaborarea, anunțând că încearcă "să stabilească noi standarde de imagistică în industria smartphone-urilor".

Aceasta este din nou o strategie de piață cu ajutorul căreia HMD Global se înarmează cu toate armele posibile pentru a concura cu giganții ca Samsung și alții.

Nokia 9 ar trebui să livreze o cameră duală cu tehnologie Zeiss. Potrvit zvonurilor va fi vorba despre doi senzori de 13 MP, unul color şi unul monocrom, cu capacități de focalizare ultra rapidă şi blitz Xenon, ceva deosebit și rar întâlnit.


Niciun comentariu:
Write comentarii