LG a publicat un clip promo oficial pentru LG G6+


A trecut vreme bună de când au apărut primele informații despre o nouă versiune îmbunătățită a modelului LG G6 despre care știm că se va numi LG G6+.

Compania sud-coreeană tocmai a lansat un clip oficial pentru noul G6+. Videoclipul prezintă cele două culori noi ale telefonului, Marine Blue și Terra Gold, precum și abilitățile sale de rezistență la apă și praf.


Modelul G6+ este o versiune îmbunătățită a modelului G6 lansat la începutul acestui an. Împreună cu cele două noi culori menționate mai sus, G6 + include de asemenea spațiu de stocare de 128 GB, aduce încărcare wireless și sunet Hi-Fi Quad DAC de 32 de biți dar și căștile B & O Play incluse în pachetul de vânzare.

Telefonul are, de asemenea, câteva funcții software noi precum Face Print (deblocare facială), și te avertizează când obiectivul este acoperit.

O altă caracteristică, denumită Low Power Consumption (consum redus de energie), se bazează pe chipsetul Qualcomm pentru a îmbunătăți utilizarea bateriei. Colectează date de la senzori și optimizează utilizarea energiei, în funcție de locația și mișcarea ta.

Niciun comentariu:
Write comentarii