Acesta este Nokia 8, flagship-ul Nokia al anului 2017 cu 4GB RAM, cameră duală Zeiss și procesor Snapdragon 835


Astăzi se face un pic de lumină în ceea ce privește smartphone-ul de top pe care urmează să îl primim de la Nokia și aflăm că acesta va fi Nokia 8, neconfirmându-se astfel zvonurile mai vechi cu privire la Nokia 9.

Nokia și HMD Global, compania care deține exclusivitatea brand-ului Nokia pentru următorii 10 ani, au debutat pe scena telefoanelor Android la începutul acestui an, cu Nokia 6. Câteva luni mai târziu, Nokia 5 și Nokia 3 au fost și ele anunțate, dar au apărut zvonuri și despre un telefon Android modern și puternic din categoria flagship.


Așa cum am menționat deja mai sus, Nokia 8 va fi smartphone-ul emblematic al HMD Global pentru anul 2017, și nu Nokia 9. Acesta va avea un ecran QHD cu o diagonală de 5.3 inch, procesor Snapdragon 835 și 4GB sau 6GB memorie RAM.

După cum se observă și în fotografie, camera principală are o configurație dublă cu senzori Zeiss așa cum știam deja, fiecare cu o rezoluție de 13 MP.

Așa cum e de așteptat, Nokia 8 va rula cu siguranță Android 7.1.1 Nougat, se va comercializa în Europa, va avea un preț de aproximativ 600 de euro și este posibil să fie prezentat oficial la sfârșitul acestei luni.


Sursa

Niciun comentariu:
Write comentarii