Samsung Galaxy C10: specificații și preț dezvăluite


În mod normal n-aș fi scris nimic despre acest telefon pentru că așa cum probabil știi, seria Galaxy C de la Samsung este dedicată doar pieței din China, singura unde se comercializează. Totuși, ceva îmi atrage în mod special atenția, acesta este primul telefon Samsung cu cameră principală duală.

Samsung Galaxy C10 va dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 660 și 6GB memorie RAM iar în caz de nevoie se va folosi ca rezervă un chipset Exynos 7872 hexa core.


Afișajul dispozitivului va fi de 6 "cu rezoluție Full HD iar bateria va avea o capacitate de 4000 mAh, fiind nedetașabilă. În butonul home vom avea integrat un scanner pentru amprente și ar putea exista și un buton fizic dedicat asistentului virtual Bixby.

Galaxy C10 este așteptat să fie lansat în trimestrul 3 al anului 2017 și va deveni primul smartphone Samsung cu cameră duală. 

Samsung Galaxy C10 va costa aproximativ 515 dolari în versiunea de 64 GB memorie de stocare, iar cea de 128 GB ar putea ajunge la aproximativ 600 de dolari.




Niciun comentariu:
Write comentarii