OnePlus 5: design parțial confirmat, cameră principală duală, lansare pe 20 iunie


Imediat după anunțarea acum două zile a evenimentului de prezentare oficială, programat pentru data de 20 iunie, au început să apară și să fie confirmate mai multe detalii oficiale despre OnePlus 5, viitorul flagship al companiei chineze OnePlus, următorul flagship killer și succesorul OnePlus 3/3T (cifra patru este considerată de chinezi aducătoare de ghinion).

De altfel, nu mai trece zi fără măcar o știre despre acest telefon, care în prezent este cel ce eclipează complet celelalte telefoane din scena Android, acaparând tot interesul.


Așadar, OnePlus 5 va avea cu certitudine o configurație duală pentru camera foto principală, aspect care a fost confirmat pe Twitter. OnePlus a actualizat fotografia de copertă a contului Twitter, dar a făcut și o postare cu o imagine a spatelui telefonului, dezvăluind designul său.


Camera principală duală are o configurație orizontală în colțul din stânga sus, cu blițul poziționat pe aceeași linie înspre dreapta. Inserția de plastic în carcasa metalică pentru plasarea antenelor se află deasupra camerei.


Co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, a postat și un scurt clip video în care sunt comparate performanțele microfonului pentru OnePlus 3 și OnePlus 5 iar diferența în favoarea noului telefon e mai mult decât evidentă.


Pete Lau, CEO-ul OnePlus, a postat pe Weibo o fotografie făcută cu OnePlus 5. Este vorba de o fotografie făcută pe timp de noapte, în condiții de luminozitate slabă dar de o calitate excelentă și cu o rezoluție de 16MP.


Niciun comentariu:
Write comentarii