LG anunță LG G6 Plus, o versiune LG G6 îmbunătățită, și va actualiza sistemul de operare al modelului clasic


La aproximativ 4 luni de la prezentarea oficială a modelului G6, LG a anunță începând de luna viitoare o nouă versiune a acestuia, denumită LG G6 Plus, cu mai mult spațiu de stocare, căști B&O și noi opțiuni de culoare. Compania coreeană a anunțat, de asemenea, prima actualizare majoră a sistemului de operare pentru versiunea originală LG G6, care va aduce câteva caracteristici noi.

LG G6 Plus dublează stocarea internă la 128 GB, în timp ce memoria RAM rămâne la 4 GB, va dispune de încărcare wireless Qi și va avea câteva opțiuni noi de culoare - Optical Marine Blue, Optical Terra Gold și Black Optical.


Căștile premium B&O vor fi incluse în pachetul de vânzare dar nu au fost încă anunțate detalii despre prețul telefonului sau despre disponibilitate.

Noua versiune software pentru modelul obișnuit LG G6 va introduce o funcționalitate de recunoaștere a feței care funcționează chiar și atunci când telefonul este blocat. În acest fel, telefonul va putea fi deblocat doar ridicându-l și îndreptându-l spre față.

O altă caracteristică, denumită Low Power Consumption (consum redus de energie), se bazează pe chipsetul Qualcomm pentru a îmbunătăți utilizarea bateriei. Colectează date de la senzori și optimizează utilizarea energiei, în funcție de locația și mișcarea ta.

Printre alte caracteristici se numără sunetul Hi-Fi Quad și înregistrarea automată a apelurilor de la un anumit număr de telefon.


Niciun comentariu:
Write comentarii