Imagini video cu un prototip Essential Phone surprins într-un mijloc de transport în comun


Chiar dacă nu s-a anunțat o dată exactă de punere în vânzare a telefonului Android anunțat la sfârșitul lunii trecute de Andy Rubin, e de înțeles că există deja niște prototipuri ale Essential Phone pe care niște băieți norocoși le testează.

Essential Phone promite un design interesant și nemaivăzut, cu dotări de top dar și ingrediente surpriză care îl vor defini ca un telefon Android altfel.


Într-un clip video distribuit pe YouTube,  Essential Phone apare în câteva cadre în mâna unui tip care se află într-un metrou probabil în SUA, cu mesajul "Acest tip are un telefon care încă nu se află pe piață". Essential Phone e ușor de recunoscut după decupajul pentru camera frontală, și ecranul care acoperă aproape în întregime panoul frontal.

Deși este destul de greu să îți dai seama exact de ceea ce se află pe ecranul telefonului, se poate vedea totuși o notificare care glisează din partea de sus, similar cu modul în care funcționează Android Nougat, iar Essential Phone știm deja că va rula Android Nougat.

Essential Phone va fi vândut în SUA în exclusivitate prin operatorul Sprint dar va fi disponibil la liber şi pe site-ul companiei producătoare, la un preț de aproximativ 700 de dolari.

Niciun comentariu:
Write comentarii