Asus Zenfone 3 Zoom primește actualizarea la Android Nougat 7.1.1


Prezentat în ianuarie 2017 și pus în vânzare mult mai târziu, prin luna mai, Asus Zenfone 3 Zoom este un telefon Android inteligent al cărui principal atu este camera foto principală duală de 12MP cu un zoom optic de 2.3x.

Asus a început să distribuie pentru Zenfone 3 Zoom actualizarea la Android Nougat 7.1.1 cu nr. de versiune v.20.31.49.2, fișierul OTA având aproximativ 1.1GB.



În afara noii versiuni Android, changelog-ul actualizării menționează și alte câteva modificări, inclusiv suport pentru modul portret, performanță și experiență îmbunătățite pentru camera foto și unele corecții de erori uzuale.

Cu toate acestea, sunt incluse și câteva alte modificări, cum ar fi suportul pentru capturarea fișierelor RAW, suport pentru Google Now și Google Assistant în lansatorul ZenUI și setări rapide personalizabile. De asemenea, actualizarea elimină anumite aplicații terță parte de tip bloatware.

Citește și:
Ca de obicei, actualizarea nu va fi livrată dintr-o dată pentru toți utilizatorii telefonului, procesul urmând a se desfășura treptat. Totuși, poți verifica manual disponibilitatea fișierului de actualizare în setările telefonului.

Niciun comentariu:
Write comentarii