Programul BETA pentru Android O va începe curând, probabil va fi anunțat la Google I/O 2017


Anul trecut, pe 9 martie, Google anunța în mod surprinzător și în premieră un program beta de testare a următoarei versiuni a sistemului de operare Android, denumit Android N Developer Preview. La fel de surprinzător, programul a fost continuat și după publicarea în luna august a versiunii finale Android Nougat 7.0, fiind în continuare disponibil pentru Android 7.1.1 și Android 7.1.2.

Acum se pare că s-a ajuns la un capăt de linie cu Android Nougat iar programul beta a fost încheiat definitiv și avem chiar și un anunț de la Google:
Android Nougat beta s-a încheiat, iar Android O Beta va apărea în curând!
Vă mulțumim pentru interesul față de Programul Android Beta! Versiunea beta de Android Nougat s-a încheiat și toate dispozitivele înscrise au fost actualizate la versiunea publică actuală. Dacă încă rulați o versiune beta de Nougat, puteți să descărcați cea mai recentă imagine completă OTA pentru dispozitivul dvs. și să o încărcați suplimentar. Datele de pe dispozitivul dvs. nu vor fi șterse astfel. Vom actualiza acest site când va începe Programul Android O Beta.
Așadar, Google se pregătește pentru programul Beta Android O, și chiar dacă o versiune prematură a acestuia există deja pe mâna dezvoltatorilor, prin viitorul program beta acesta va putea fi testat public de doritori pe o serie de telefoane Nexus, dar și pe telefoanele Pixel.


Nu avem încă precizări referitoare la o anumită dată de start pentru noul program beta, dar probabil acesta va fi disponibil curând și mai mult ca sigur vom primi informații exacte la evenimentul Google I/O 2017 ce va începe pe 17 mai.

Niciun comentariu:
Write comentarii