Începe programul de testare Beta pentru Android O. Sunt compatibile dispozitivele Nexus și Pixel


Odată cu debutul evenimentului Google I/O 2017 aseară, s-a anunțat și începerea programului de testare Beta a viitoarei versiuni a sistemului de operare Android, Android O.

La fel ca programul Android N Beta de anul trecut, acest lucru va permite oricărei persoane care are un dispozitiv acceptat să testeze următoarea versiune a sistemului de operare înainte de finalizarea dezvoltării sale.


O versiune Android O Developer Preview era deja disponibilă pentru  dezvoltatori încă din luna martie, însă a fost vorba de o versiune precoce, cu destul de multe erori, destinată, așa cum spuneam, doar dezvoltatorilor.

Acum lucrurile au mai evoluat și aceasta versiune beta ar trebui sa fie mai stabilă

Dacă ești posesor de Google Pixel, Pixel XL, Pixel C, Huawei Nexus 6P, LG Nexus 5X sau Asus Nexus Player te poți înscrie în programul beta pentru a primi versiunea de test a noului sistem de operare AICI.

În următoarele câteva luni, ar trebui să existe trei versiuni beta, dacă Google respectă calendarul anunțat în martie. Prima va ajunge pe dispozitivele înscrise prin intermediul unei actualizări software în perioada imediat următoare, cea de-a doua va fi lansată la jumătatea spre sfârșitului lunii iunie, iar ultima versiune beta va fi așteptată la sfârșitul lunii iulie.

Niciun comentariu:
Write comentarii