Iconița Magazinului Play s-a schimbat odată cu ultima versiune a aplicației


Una dintre aplicațiile Android care primește o atenție specială de la Google, fiind actualizată constant și aflându-se într-o continuă transformare, este cu siguranță Magazinul Play (Google Play Store).

Au existat foarte multe versiuni ale Magazinului Play de-a lungul timpului, însă cea mai recentă, ajunsă la versiunea 7.8.16, aduce o modificare importantă la nivel de design/de interfață și introduce o nouă iconiță.


Iconița veche reprezentată de un buton Play colorat în 4 culori, care era suprapus pe o geantă/sacoșă de cumpărături, a fost înlocuită de una mai curată și mai simplă, rămânând doar butonul Play colorat în aceleași culori, dar fără geantă și cu o dimensiune mai mare.

Aceasta nu este singura modificare, deoarece notificările pentru aplicațiile instalate sau actualizate au fost de asemenea modificate pentru a reflecta noua pictogramă.

Actualizarea este în prezent în curs de distribuire și treptat va ajunge pe toate dispozitivele Android, dar dacă nu vrei să așteptați să primești noua versiune a Magazinului Play, poți să o descarci de pe APK Mirror.

Niciun comentariu:
Write comentarii