Două schițe cu OnePlus 5 ne oferă informații suplimentare importante despre telefon. Să fie reale?

OnePlus 5 este unul dintre cele mai așteptate telefoane Android din categoria flagship-uri ce urmează a fi lansate în perioada următoare. După o primă parte a anului destul de încărcată, în afară de OnePlus 5, ne mai rămân HTC U11 și noile telefoane Pixel de la Google.

Astăzi și-au făcut apariția în mediul on-line două imagini ce par a fi două schițe desenate pentru OnePlus 5.

Citește și:
Cele două schițe și-au făcut apariția pe platforma Weibo și ne oferă, dacă e să le acordăm credit, informații noi și importante despre felul în care va arăta noul telefon al companiei chineze dar și cu privire la unele specificații, pentru că până acum am văzut în imagini doar partea sa din spate.


Astfel, pe partea din spate, în afara camerei principale duale, observăm că mai avem și un bliț dual, toate acestea fiind poziționate pe un mini-panou din material ceramic, ceea ce ar putea să ne ducă cumva cu gândul la telefoanele Pixel.

Există un buton fizic power, butoane de volum și de butonul mute-switch, avem mufă audio de 3.5 mm, o dotare pe care o vedem din ce în ce mai rar pe telefoanele de astăzi, dar și o cameră selfie duală.

În partea de jos avem mufă USB Type-C, și din nou doar un singur difuzor. Se mai remarcă și faptul că spatele telefonului adoptă o formă ușor curbată.

Niciun comentariu:
Write comentarii