Următorul flagship HTC se va numi HTC U 11, se va lansa pe 16 mai și va avea margini senzitive la presiune și atingere


Următorul vârf de gamă al companiei taiwaneze HTC, despre care am mai vorbit sub numele de cod HTC Ocean, se pare că se va numi HTC U 11. Acesta este telefonul cu care HTC va încerca să țină piept concurenței, și mă refer aici la Samsung Galaxy S8, LG G6, Huawei P10, etc.

Caracteristica cu care HTC U 11 iese în evidență este faptul că va avea lateralele carcasei senzitive la presiune și atingere. Cu un anumit grad de presiune aplicat carcasei se vor putea accesa anumite funcții sau aplicații iar anumite controale vor putea fi folosite prin simpla atingere sau glisare pe rama laterală a carcasei.


Restul specificațiilor zvonite până în prezent indică ultima generație de procesoare de la Qualqomm - Snapdragon 835, cel folosit și pe anumite modele Galaxy S8 și S8+. Va avea 4 microfoane ce vor permite înregistrarea de sunet surround, două difuzoare pentru sunet stereo, o baterie de 3000 mAh, scanner pentru amprente integrat în tasta Home, ecran de 5.5 inch cu sticlă Gorilla Glass 5 și va rula Android Nougat 7.1. Camera principală va avea 12MP iar cea secundară 16MP, in timp ce la capitolul memorie discutăm despre două versiuni 64/128GB și 4/6GB memorie RAM.


Ultimele informații ne mai dezvăluie că HTC U 11 va fi prezentat oficial pe 16.05.2017 în evenimente de presă organizate în Taipei, New York și Londra.


Via: GsmArena

Niciun comentariu:
Write comentarii