Un clip în care noul Galaxy S8 e făcut țăndări. Vezi cum arată interiorul dar și cum moare bateria fără flăcări sau scântei


Printre multitudinea de clipuri video cu unboxing-uri și review-uri cu noul și mult așteptatul Galaxy S8 și-a făcut apariția un clip mai îndrăzneț și un pic altfel, publicat pe canalul YouTube "What's Inside".

De data asta nu vorbim despre teste de rezistență la căzături, la flacăra brichetei, la zgărieturi sau la scufundări în lichide, ci despre ceva un pic altfel, în stilul obișnuit celor de la "What's Inside". Pe parcurs vei vedea că își face apariția și o figură cunoscută în zona asta de teste pentru rezistența gadgeturilor și telefoanelor mobile și vorbesc aici despre Zack de la canalul YouTube JerryRigEverything.


Zack îți aduce aportul la scoaterea capacului de sticlă Gorilla Glass 5 al carcasei, folosindu-se de experiența sa în domeniu.

Înainte de asta, telefonul a rezistat la încercările de a fi desfăcut cu două ventuze de cauciu, după ce a fost bine încălzit. Într-un final telefonul e tăiat la propriu de-a lungul carcasei, ceea ce face ca atunci când bateria este atinsă cu lama, aceasta să aibă un comportament surprinzător, în sensul că nu își fac apariția nici flăcări și nici scântei, chiar dacă se încălzește destul de tare.

Vezi clipul mai jos:

Niciun comentariu:
Write comentarii