Ultima versiune a tastaturii Gboard pentru Android vine cu mai multe elemente de noutate printre care opțiuni noi de editare a textului


Google a publicat o nouă versiune stabilă a tastaturii Gboard pentru sistemul de operare Android, iar opțiunile noi, testate ceva vreme în versiunea beta, sunt acum disponibile pentru utilizatorii versiunii stabile.

Actualizarea include suport pentru căteva limbi noi din zona Indiei dar și opțiuni noi de editare a textului și de setare a interfeței grafice.


Citește și:
Noile opțiuni pentru editarea textului pun de fapt la dispoziție un întreg ecran care oferă butoane direcționale pentru o mai ușoară mutare a cursorului și pentru o selecție de text mai simplă și mai precisă, care ulterior poate fi copiat, inserat, etc. Opțiunea poate fi accesată prin apăsarea butonului G și apoi a iconiței noi pentru editare de text (vezi screen-shoot-ul de mai sus).

Totodată, actualizarea permite acum redimensionarea și repoziționarea tastaturii miniaturizate în formatul o singură mână. Aceasta poate fi mărită sau micșorată în funcție de nevoi și poate fi mutată pe ecran de asemenea.


Sursa: google

Niciun comentariu:
Write comentarii