Noul Nokia 3310 se va comercializa în Europa începând de săptămâna viitoare la prețuri de 53-59 euro


Prezentat oficial la sfârșitul lunii februarie 2017, noul Nokia 3310 se dorește a fi o versiune reinventată și adaptată a modelului original, pentru fanii brand-ului și pentru cei care nu sunt neapărat adepții telefoanelor inteligente.

Telefonul are tastatura fizică, ecran de tip QVGA cu o diagonală de doar 2.4 inch, spațiu de stocare de 16MB ce poate fi extins cu card de memorie de până la 32GB, mufă pentru căști de 3.5 mm și Bluetooth, însă nu are Wi-Fi. Radioul FM este prezent iar bateria are 1200mAh îi asigură 22 de ore de convorbire și un stand-by de 31 de zile. Camera foto are 2MP și bliț.

De săptămâna viitoare Nokia 3310 se va comercializa și în Europa, la prețuri ce vor varia între 53-59 euro, un pic mai mari decât prețul de 49 de euro anunțat odată cu prezentarea sa oficială.

Citește și:
În ciuda faptului că specificațiile oficiale ale telefonului arată că acesta poate fi folosit doar în rețelele mobile 2G, se pare că o variantă 3G a fost listată pe site-ul retailer-ului suedez Inet.se la prețul de 899 coroane suedeze, aproximativ 93 de euro. Totuși, nu există încă o confirmare oficială a acestei versiuni.


Niciun comentariu:
Write comentarii