Google a primit un brevet prin care patentează o funcție drag and drop inteligentă care ar putea influența fundamental modul în care se folosește un telefon Android


Google a primit un brevet prin care patentează o funcție drag and drop inteligentă care ar putea schimba fundamental modul în care folosim telefoanele Android și le-ar facem mai inteligente.

Noua funcție drag and drop va funcționa pentru text, imagini, fișiere video și orice alt tip de conținut care poate fi modificat. La fel ca pe calculator, fișierele enumerate vor putea fi trase într-o altă aplicație.


Conținutul de tip fotografie sau text (numele unui obiectiv turistic sau al unui restaurant) va putea fi tras într-o aplicație relevantă care îl poate folosi în mod special, cum ar fi un editor foto sau o aplicație pentru mesagerie ori Google Maps.

Telefonul va ști ce aplicație este relevantă pentru conținutul respectiv cu ajutorul machine learning. Acest lucru va contribui și la prezicerea acțiunilor viitoare.

Să luăm ca exemplu un fragment de text reprezentând numele unui restaurant. Textul respectiv se selectează iar când încerci să-l muți, telefonul îți va sugera aplicații ca Google Maps, pentru a naviga acolo, sau o aplicație de rezervări ori de comenzi online.


Niciun comentariu:
Write comentarii