Femeile consumă mai mult conținut pentru adulți pe telefonul mobil decât bărbații


Am găsit o situație statistică interesantă din luna martie potrivit căreia femeile consumă mai mult conținut pentru adulți pe telefonul mobil decât bărbații.

Situația e făcută de PornHub, unul dintre cele mai mari site-uri de profil și în cuprinsul ei găsim bineînțeles și o informație care sa aibă legătură directă cu tema blogului: platforma mobilă cea mai utilizată este Android, cu o cotă de 53%.


Situația statistică vizează perioada cuprinsă între trimestrul III 2014 - trimestrul I 2017 și analizează traficul de pe site-ul menționat.

Prima informație care atrage atenția de referă la faptul că 72% din traficul site-ului este generat de pe dispozitive mobile.

Ulterior, ceea ce șochează este că femeile accesează conținut pentru adulți de pe telefonul mobil într-o proporție mai mare decât bărbații. Astfel, 79.8% dintre femeile care consumă conținut pentru adulți folosesc dispozitive mobile, în timp ce la bărbați procentul este de 69.2%.


Mai jos este un grafic care prezintă și situația pe categorii de vârstă, în ceea ce privește preferințele în utilizarea platformelor desktop, telefon, tabletă, comparativ femei - bărbați.


În rândul femeilor, cea mai folosită platformă mobilă este Android, cu o cotă de 53%, urmată de IOS cu 45%.


Sursa: PornHub

Niciun comentariu:
Write comentarii