Cum să faci bani pe un telefon Android | Aplicații cu care poți câștiga bani

Cum să faci bani pe un telefon Android

De obicei, când te uiți la un telefon mobil te gândești la el mai degrabă ca la un consumator de resurse financiare, nu numai pentru a îl achiziționa dar și pentru a contracta serviciile necesare de voce și date.

Nu o să-ți spun să-ți privești telefonul Android dintr-o altă perspectivă, să te gândești la el ca la un instrument cu care să faci bani, pentru că nu ar fi corect. Totuși, există aplicați pentru dispozitive Android cu care poți să faci câțiva bănuți dar nu-ți imagina că te vei îmbogăți. Oricum totul depinde de determinarea ta și de timpul pe care îl aloci unei astfel de activități.


Citește și:
Iată, în continuare, câteva aplicații cu care poți câștiga bani pe un telefon Android:

1. Make Money – Free Cash App

Poți câștiga bani îndeplinind sarcini simple ca privitul de clipuri video, testarea unor aplicații gratuite, completarea unor chestionare, exprimarea unor păreri, etc. Plata se face prin PayPal.


2. Money App - Cash for Free Apps

Câștigă bani prin urmărirea de clipuri video, completarea unor chestionare, jucând jocuri gratuite, testând anumite servicii gratuite, etc. Aplicația promite noi sarcini și noi opțiuni zilnic. Astfel poți câștiga bani într-un mod plăcut și alocând acestei activități cât timp vrei. Plățile se fac prin PayPal.


3. Make Money Online 2018 - Earn Cash

Câștigă bani reali prin completarea unor sarcini simple în interiorul aplicației. Faci bani cu ușurință vizionând videoclipuri, încercând chestii gratuite și ești plătit rapid prin Paypal (fără taxe). Poți câștiga bani oricând și de oriunde, nu există misiuni complicate de a vizita locații sau de a te plimba în jur și, cel mai bine, este un mod ușor, rapid și distractiv de a face bani simplu.


4. Make money filling out surveys

Cu această aplicație poți câștiga bani distrându-te pe telefonul tău Android. Poți câștiga bani răspunzând la anumite sondaje de opinie. Poți revendica plata în contul PayPal dar numai după ce ai strâns 10$.


5. Make Money Bani Gratis

Fii plătit pentru a instala aplicații, câștigă bani jucând jocuri și fă bani prin finalizarea unor chestionare. Câștiga puncte pe care le poți valorifica în mai puțin de 48 de ore prin PayPal, card cadou Amazon, card cadou Google Play, etc.


Vezi multe aplicații asemănătoare pe care le poți încerca din Magazinul Play aici:

Niciun comentariu:
Write comentarii