Concept Nokia 9 [video]. Design elegant și minimalist, pe alocuri asemănător cu Galaxy S8


Anul 2017 nu se rezumă la Nokia 6 în materie de flagship-uri pentru HMD GLOBAL, compania care deține drepturile de a folosi in exclusivitate brandul Nokia pentru următorii 10 ani. Zvonurile indică două dispozitive superioare acestuia, atât ca design, cât și ca hardware, ce vor fi prezentate curând și pentru care, din surse neoficiale, au circulat în mediul on-line și unele schițe.

Un concept Nokia 9, bazat pe informațiile existente până în prezent, este prezentat într-un clip al celor de la Concept Creator. Telefonul arată foarte bine, observăm o carcasă metalică destul de subțire cu un ecran ce ocupă cea mai mare parte a panoului frontal și cu colțuri rotunjite, asemănător cu ce am văzut pe Galaxy S8.


Pe spatele telefonului, grupate vertical, sunt poziționate camera foto duală, laserul pentru auto-focus, blițul dual și scannerul pentru amprente.

Specificațiile telefonului vor include cu siguranță procesor Snapdragon 835, 6GB memorie RAM, variante de memorie de stocare de 64 și 128 GB, ecran cu rezoluție QuadHD, o baterie peste 3000 mAh și sistem de operare Android Nougat.







Niciun comentariu:
Write comentarii