OnePlus 3T, ediție limitată Colette, a fost prezentat astăzi

OnePlus 3T este telefonul anului 2016 despre care se spune că oferă cel mai bun raport calitate-preț, dar unii îl consideră cel mai bun telefon și fără a se raporta la acest aspect.

Compania chineză OnePlus a anunțat astăzi o ediție limitată a modelului 3T în colaborate cu retailer-ul parizian Colette. Nu există diferențe la nivel de dotări hardware însă carcasa telefonului are de data aceasta o culoare neagră și are inscripționat brand-ul colette.

Ediția limitată are rolul de a puncta aniversarea a 20 de ani a magazinului din Paris. Telefonul va fi vândut cu 479€, fiind disponibil în doar 250 de unități numai în magazinul Colette începând cu 21 martie împreună cu o pereche de căști Bullets V2 oferite gratuit.


Iată două pasaje din declarația de astăzi a lui Pete Lau, fondatorul OnePlus:
We are constantly striving to provide OnePlus users with the very best in software and hardware. Now we’re introducing this striking black version of the OnePlus 3T with colette, highlighting our focus on beautiful design and the strictest attention to detail.

Our friends at colette understand refinement and good taste better than anybody, so we’re very proud to be partnering with them to offer this special edition of our flagship phone.
Pe lângă supranumele de flagship killer, OnePlus 3T oferă funcția de încărcare rapidă Dash Charge care asigură 60% din capacitatea bateriei în doar 30 de minute, unul dintre cele mai rapide scannere de amprente, mult apreciata interfață OxygenOS, 6GB memorie RAM, și altele.

Niciun comentariu:
Write comentarii