Noi fotografii cu Galaxy S8 ne prezintă telefonul în stare funcțională. Ecranul arată senzațional!

Cu doar câteva zile înainte de prezentarea oficială, avem parte de cele mai clare imagini live de până acum în care este ilustrat, în stare funcțională, Galaxy S8+.

Următorul flagship Samsung din seria Galaxy S urmează să fie prezentat oficial într-un eveniment special organizat la New York pe 29 martie. Acesta va fi disponibil în două versiuni, una normală cu un ecran de 5.8 inch și una denumită Galaxy S8+, cea pe care o avem și în fotografiile de astăzi, cu un ecran mai mare de 6.2 inch.


În ciuda ecranelor cu dimensiuni neobișnuit de mari, ne așteptăm ca cel două telefoane să aibă dimensiuni totale normale, fără a fi ieșite din comun, asta datorită marginilor superioare și inferioare extrem de înguste. De altfel, aceasta este cauza pentru care compania sud-coreeană a renunțat la tradiționalul buton Home fizic, folosind acum butoane de navigare on-screen, iar scannerul pentru amprente a fost mutat pe partea din spatele carcasei, fiind poziționat în dreapta cameriei foto principale.

Pentru că a venit vorba de foto-video trebuie precizat că cele două camere foto se pare că vor avea 12MP și respectiv 8MP. Telefoanele vor fi propulsate de ultima și cea mai performantă generație de procesoare Snapdragon 835.

Mai jos avem o serie de fotografii cu Galaxy S8+ în care ne este prezentată intefața de utilizator precum și interfața camerei foto, detalii importante și dintre cele mai de calitate pe care le-am primit până acum:


Sursa: androidmx

Niciun comentariu:
Write comentarii