HTC U Ultra e făcut praf, sau mai degrabă cioburi, în testele lui JerryRigEverything (video)

Prezentat oficial la începutul anului, HTC U Ultra înglobează  mai multe elemente de noutate pentru producătorul taiwanez, dar caracteristica cea mai izbitoare, în afară de geamul curbat din spate și părțile laterale din aluminiu, este un ecran secundar pe partea din față, asemănător celui de pe seria V de la LG.

Acum, telefonul devine victima testelor de rezistență ale lui JerryRigEverything și este supus celor mai crunte chinuri, cărora nu le prea face față. Cei drept, omul folosește de data aceasta, pentru a testa rezistența la zgârieturi a sticlei de pe spatele telefonului, un instrument aproape la fel de dur și ascuțit ca un diamant. Sticla crapă pur și simplu iar la testul de îndoire asta scade mult din rezistanța carcasei telefonului.


HTC U Ultra este de curând disponibil și în Romania la prețuri care variază în jurul a 3500 de lei. Pentru această sumă primim un ecran principal LCD de 5.7-inch cu rezoluție 2560x1440 și unul secundar de 2.0 inch și rezoluție de 160x1040, un procesor Snapdragon 821, 4GB de memorie RAM, 64GB memorie de stocare, plus un slot pentru card microSD și o baterie de 3000mAh care la prima vedere pare destul de mică. Camera principală este un HTC "Ultrapixel" cu senzor de 12MP, plus stabilizator optic de imagine și focalizare cu laser, toate în spatele unei lentile F/1.8. Camera foto frontală are un senzor convențional, cu o rezoluție mai mare de 16MP, iar scannerul de amprentă este integrat în ceea ce arată ca un buton home sub afișajul principal.

Vedeți clipul mai jos și judecați singuri.

Niciun comentariu:
Write comentarii