Cum să primești imediat o actualizare de sistem pe OnePlus 3 / OnePlus 3T, chiar dacă nu s-a început încă distribuirea la noi în țară

Cum să primești imediat o actualizare de sistem pe OnePlus 3 / OnePlus 3T, chiar dacă nu s-a început încă distribuirea la noi în țară

Fără excepție, o actualizare a sistemului de operare nu va fi distribuită în România imediat după ce a fost publicată și va trebui să mai aștepți ceva vreme după ea. De cele mai multe ori trec săptămâni întregi și chiar o lună până când vei fi notificat să descarci fișierul OTA de actualizare, dar până atunci vei fi văzut și vei fi citit cum alții se plâng sau se bucură de noutățile introduse, iar tu tânjești la ele.

OnePlus distribuie actualizările OxygenOS gradual, treptat, căci dacă ar face-o dintr-o dată pentru toți utilizatorii la nivel mondial, probabil serverele s-ar prăji într-o secundă. Cel mai adesea, Germania este printre primele țări din Europa în care se distribuie actualizarea.


Așadar, nu ne rămâne de făcut decât să păcălim serverele OnePlus că ne-am afla în Germania și notificarea despre disponibilitatea actualizării își va face de îndată apariția. În acest caz avem nevoie de un client VPN.

VPN este prescurtarea de la Virtual Private Networks și simulează o locație diferită a conexiunii de internet. Cu un client VPN poți simula că ai o conexiune de internet localizată de exemplu în Germania, când tu te afli în realitate în Romania.

În Magazinul Play poți găsi mai multe aplicații de tip client VPN cu o simplă căutare, iar recomandarea mea este Opera VPN, ce poate fi descărcată de aici:



Un client VPN te mai poate ajuta și la accesarea unor site-uri blocate pentru România sau la vizonarea unor clipuri video care nu sunt disponibile la noi în țară.

Niciun comentariu:
Write comentarii