Nokia 6 (modelul internațional), Nokia 5 și Nokia 3 au fost prezentate oficial


Astăzi, după LG și Huawei, a avut loc și evenimentul de presă Nokia. Ne-au fost prezentate Nokia 6, modelul internațional, pentru că telefonul este deja disponibil de ceva vreme în China, Nokia 5 și Nokia 3. Pe scenă a fost invitat chiar și un reprezentant Google care a dat asigurări că telefoanele Nokia vor veni cu cea mai pură versiune de Android ce va fi actualizată în timpi foarte scurți pentru a livra utilizatorilor cea mai actuală experiență Android dar și un plus de securitate. Același reprezentat Google a anunțat pentru telefoanele Nokia spațiu nelimitat în Google Drive pentru stocarea fotografiilor și clipurilor video.

Totodată, în cadrul prezentării, s-a punctat pe designul special al telefoanelor Nokia și pe faptul că acesta are un look și un feel premium pe orice dispozitiv indiferent de model și preț. Toate cele 3 telefoane vor fi disponibile începând cu trimestrul 3 2017.

Nokia 6

Nokia 6 este deja disponibil pe piața din China de la începutul anului iar acum devine un dispozitiv comercializat internațional fără a exista modificări la nivel de specificații, cu excepția faptului ca va exista și o versiune Arte Black care va avea și un plus de memorie (4GB RAM, față de 3GB și 64GB memorie de stocare, față de 32GB).

Modelul obișnuit va costa 230 de euro iar versiunea Arte Black va costa 300 de euro.

Nokia 5

Nokia 5 este un telefon mai mic și mai ieftin. Acesta va avea un ecran de 5.2 inch, procesor Snapdragon 430 ca și Nokia 6, 2GB memorie RAM și 16GB memorie de stocare.

Va rula ultima versiune a sistemului de operare Android, cu aceeași promisiune că va fi în forma cea mai simplă și va beneficia de actualizări foarte rapide pentru un plus de securitate și pentru o experiență de utilizare optimă.

Camera principală va fi de 13MP cu autofocus și bliț dual iar cea secundară va avea 8MP, bateria va fi de 3000mAh și vom avea 3 culori: Tempered Blue, Silver, Matte Black și Copper, totul pentru 190 de euro.

Nokia 3

Cel mai puțin performant și mai ieftin este Nokia 3 al cărui preț scade la 140 de euro.

De data aceasta avem un ecran de 5 inch, un procesor MediaTeek quad-core, 2GB memorie RAM și 16GB memorie de stocare care vor pune în mișcare același sistem de operare, Android Nougat.

Cele două camere, cea principală și cea selfie, vor fi ambele de 8MP iar blițul celei din spate nu va mai fi diual, ci simplu. Bateria are doar 2650mAh și va fi disponibil în aceleași variante de culori.
Sursa: Nokia

Niciun comentariu:
Write comentarii