LG Watch Sport și LG Watch Style sunt oficiale și vor rula în premieră Android Wear 2.0


LG și-a anunțat cele două ceasuri inteligente, primele ce vor veni cu Android Wear 2.0 preinstalat, iar zvonurile despre acestea par a se fi confirmat. Mai mult, ambele vor fi puse în vânzare în SUA începând cu 10 februarie.

LG Watch Sport este modelul mai mare, mai performant și mai scump. Are un ecran P-Oled de 1.38 inch, cu rezoluție de 480x480, procesor Snapdragon Wear 2100, 768MB memorie RAM, 4GB memorie de stocare și o baterie de 430mAh.


Ceasul este certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, are Bluetooth, Wi-Fi, LTE, GPS, NFC, senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, barometru și senzor pentru lumină ambientală. Prețul va fi de 349$ și se va vinde în culorile titanium și dark blue.

LG Watch Style
LG Watch Style este modelul mai mic și mai ieftin. Acesta are în dotare un ecran P-Oled de 1.2 inch cu rezoluție de 360x360, senzor pentru lumina ambientală, Bluetooth, Wi-Fi, procesor Snapdragon Wear 2100 cu 512MB memorie RAM și 4GB memorie internă, puse la treabă de o baterie de 240mAh. Ceasul are un cadran din oțel și curele din piele, fiind certificat IP67 pentru rezistență la apă.

Așteptăm informații și despre disponibilitatea în România.

Niciun comentariu:
Write comentarii