Fotografii cu un prototip LG G6 înainte de prezentarea oficială din 26 februarie


Cu mai puțin de o lună înainte de prezentarea telefonului LG G6, eveniment ce va avea loc pe data de 26 februarie în Barcelona, în ziua premergătoare deschiderii MWC 2017, primim noi detalii despre ceea ce va fi următorul flagship al companiei sud-coreene.

Pentru prima dată, ne sunt prezentate 3 fotografii care par să surprindă ceea ce pare a fi un prototip LG G6. Observăm că telefonul se prezintă pe partea din spate cu un capac provizoriu dintr-un material ce nu pare a fi metalic și nici foarte bine capsulat în rama carcasei. De altfel, este cunoscut deja că LG G6 va avea un design metalic, inclusiv pe spate, de tip unibody.


Din cele 3 fotografii desprindem ca și detalii prezența așteptată a unei camere principale duale sub care se găsește scannerul de amprente. Pe muchia din partea de jos avem un difuzor mono, un port USB Type-C și un microfon iar pe muchia din stânga par să fie poziționate tastele pentru volum.
Ecranul, de la care ne aștepăm să vină cu o diagonală de 5.7 inch, pare să se confirme că va ocupa aproape toată partea frontală a telefonului, marginile din jurul acestuia fiind foarte înguste. Ne-am fi putut da seama mai exact de raportul screen-to-body dacă ecranul ar fi fost surprins aprins.

Pentru alte detalii despre LG G6 citește și:

Sursa: DroidLife

Niciun comentariu:
Write comentarii