Cele mai clare imagini de până acum cu LG G6, înainte cu o săptămână de prezentarea oficială


Programat pentru a fi prezentat oficial pe 26 februarie în cadrul MWC la Barcelona, LG G6 nu mai ascunde prea multe secrete, cel puțin sub aspectul designului, pentru că am avut parte de mai multe imagini cu el.

Cele de astăzi par să fie mult mai clare și ne prezintă următorul flagship LG în toată splendoarea sa. După ce LG G5 nu a făcut o figură prea bună și nu a generat popularitatea și vânzările așteptate, compania sud-coreeană, dar și fanii ei, își pun toate speranțele într-un eventual succes adus de LG G6.


Imaginile de mai sus confirmă tot ce știam până acum despre telefon. Ecranul are colțurile rotunjite, marginile sale laterale sunt destul de înguste iar cea de sus este cu adevărat îngustă față de ceea ce suntem obișnuiți. Pe spate avem scannerul de amprente care are și rol de buton power dar și camera duală.

Zvonurile de până acum indică faptul că LG G6 va avea un procesor Snapdragon 821, 4GB memorie RAM și Android Nougat. Ecranul va avea o diagonală de 5.7 inch cu un aspect ratio neobișnuit, de 18:9.

Sursa9to5google

Niciun comentariu:
Write comentarii