Cele mai bune 4 aplicații cu care poți edita clipuri video pe un telefon sau o tabletă Android


Editarea video în sensul propriu e o chestiune destul de complexă care necesită efort, instrumente potrivite și o oarecare experiență. Într-o oarecare măsură poți face editare video și pe un telefon sau o tabletă Android și în continuare îți voi prezenta 4 aplicații dedicate acestui scop, începând cu cea mai complexă și completă dintre ele.

Iată 4 aplicații cu care poți edita clipuri video pe un telefon sau o tabletă Android:

1. KineMaster

Pentru editare video, KineMaster este probabil cea mai complexă aplicație pe care o poți găsi în Magazinul Play, cu care poți crea montaje foto și video de calitate cu un look profesional. Aplicația are o interfață intuitivă și bogată în opțiuni și se adresează mai degrabă celor care au ceva experiență în domeniu, utilizatorilor mai avansați.


Poți adăuga efecte și fișiere audio, efecte și tranziții video, poți înregistra sunet peste videoclip cu ajutorul microfonului și poți chiar adăuga text cu diferite efecte de derulare.

KineMaster se poate descărca gratuit iar în interiorul aplicației se pot face achiziții (efecte audio sau video, tranziții etc). Totuși, orice clip generat cu ajutorul aplicației va purta un watermark pentru eliminarea căruia este necesară achiziționarea versiunii Pro a aplicației pentru 16 lei pe lună sau 126 lei pe an.

2. PowerDirector

Cu aproape la fel de multe opțiuni disponibile, PowerDirector este următoarea alegere pe care o poți face după KineMaster. Și aceasta este o aplicație care necesită experianță anterioară de lucru în materie de editare video dar interfața poate fi învățată ușor cu puțină răbdare.

Apropo, aplicația este dezvoltată de aceeași companie care a creat și PowerDVD pentru Windows. Nu presupune costuri pentru descărcarea din Magazinul Play dar se pot face achiziții în aplicație. Chestiunea cu watermark-ul e valabilă și în acest caz.

3. FilmoraGo

O aplicație de editare video destul de performantă, care nu va pune watermark și nici nu impune o limită de timp pentru clipul tău. Cu FilmoraGo, creezi clipuri video cu muzică și efecte. Selectezi pozele sau videoclipurile din galerie, alegi o temă, adaugi muzică, filtre, text și tranziții după care poți distribui rezultatul instant pe Instagram, Facebook, Vimeo, WhatsApp, YouTube, sau Email.

FilmoraGo este mai puțin complexă decât KineMaster sau PowerDirector ceea ce o face mai accesibilă începătorilor. Aplicația se descarcă gratuit.




4. VivaVideo

Dacă vorbim de începători, VivaVideo este alegerea cea mai potrivită. Aplicația este mai limitată în opțiuni față de cele prezentate anterior, dar asta este de fapt ceea ce o face și mai ușor de folosit. Poți alege din zeci de efecte speciale, stickere și filtre, poți adăuga text și subtitrări.

Interfața este prietenoasă, poți tăia și îmbina clipuri, le poți modifica viteza, etc.

Niciun comentariu:
Write comentarii