Android 7.1.2 beta introduce opțiunea de a alege unde setăm o imagine de fundal live


Disponibil de doar câteva zile, Android Nougat 7.1.2 beta aduce și o serie de noi funcții și opțiuni, în afară de faptul că a fost anunțat ca o actualizare de întreținere, de remediere a bug-urilor și îmbunătățire a performanței.

După ce am aflat de introducerea funcției care permite accesarea sertarului de notificări prin simpla glisare în jos pe scannerul de amprente iată că o nouă opțiune își face apariția. Este vorba de posibilitatea de a opta pentru setarea unei imagini de fundal live doar pe ecranul de pornire sau atât pe ecranul de pornire cât și pe ecranul de blocare.


Anterior, pe Android 7.1.1, aceasta nu era disponibilă doar în cazul imaginilor simple iar imaginile de fundal live erau setate din oficiu, atât pe ecranul de pornire cât și pe cel de blocare.

Aștept cu interes să văd dacă cele două noi opțiuni legate de scannerul de amprente și imaginile de fundal live vor fi disponibile și pe Nexus 6P, în cazul căruia Google a anunțat că Android 7.1.2 beta va fi livrat cu întârziere.

Sursa: droid-life

Niciun comentariu:
Write comentarii