Android 7.1.2 beta este disponibil pentru Nexus 6P fără gesturi pe scannerul pentru amprente


Anunțat cu o lună în urmă pentru telefoanele Pixel și Pixel XL, pentru Nexus 5X, Nexus Player și Pixel C și cu o oarecare întârziere pentru Nexus 6P datorată unor bug-uri, programul beta pentru Android Nougat 7.1.2 este în sfârșit disponibil și pentru cel mai performant dintre telefoanele Nexus.

Fișierul de actualizare este unul destul de mare și are aproximativ 1.3GB. În ciuda acestui aspect nu avem prea multe elemente de noutate. Spre deosebire de Nexus 5X pe care a fost introdusă funcția ce oferă posibilitatea de a accesa sertarul cu notificări prin simpla glisare în jos a degetului pe scannerul de amprente, exact ca pe telefoanele Pixel, fără a mai fi nevoie să o tragi cu degetul din partea de sus a ecranului, pe Nexus 6P aceasta lipsește.


Așa cum a fost anunțat de la bun început, Android 7.1.2 beta este pentru Nexus 6P o actualizare de întreținere, de remediere a bug-urilor și îmbunătățire a performanței.

Dacă nu ai primit încă notificarea pentru descărcarea fișierului OTA poți verifica disponibilitatea în Setări>Despre telefon>Actualizări de sistem.

Niciun comentariu:
Write comentarii