Un teaser pentru LG G6 ne oferă indicii despre un ecran mare cu margini extrem de înguste, rezistență la apă și o eventuală lansare în luna februarie


LG lansează în mediul on-line un teaser pentru viitorul lor flagship, LG G6. Acesta este dispozitivul în care coreenii își pun multe speranțe și cu care aspiră la o revenire după un an de pierderi, primul din ultimii 6.

Clipul se prezintă sub forma unui montaj de interviuri pe stradă în care utilizatorii sunt întrebați despre ce își doresc de la telefonul mobil ideal, despre cum ar vrea să arate.


Răspunsurile punctează pe un ecran generos dar un corp nu foarte robust, un telefon care să poată fi folosit cu o singură mână, rezistență la apă, un telefon ușor de ținut în mână și care să nu alunece. Astfel, LG ne transmite punctele cheie pe care vor miza cu LG G6 iar în finalul clipului suntem informați că vom primi mai multe detalii în luna februarie.

Citește și:

LG G6 ar urma să fie lansat pe 10 martie și va avea în premieră un ecranLCD cu rezoluție QHD de 18:9 și 5.7 inch


În articolul din link-ul de mai sus vorbeam despre faptul că LG G6 va surprinde cu ecranul său inovator și despre faptul că acesta va fi prezentat spre sfârșitul lunii februarie cu ocazia MWC Barcelona, urmând a fi pus în vânzare din martie.

Niciun comentariu:
Write comentarii