O primă presupusă imagine cu Samsung Galaxy S8 apare în mediul online, însă generează suspiciuni


Dintre telefoanele Android ce urmează a fi lansate, cu siguranță Samsung Galaxy S8 atrage toată atenția. Pe de o parte sunt așteptări mari de la compania sud-coreeană pentru acest model după eșecul Galaxy Note 7, iar pe de alta, cu toată zvonistica despre noutățile introduse de acest nou dispozitiv, curiozitatea atinge cote maxime.


Înainte de a discuta despre fotografie, referitor la data lansării viitorului model din seria Galaxy S trebuie precizat că zvonurile se împart în două, vehiculându-se ca probabile sfârșitul lunii februarie sau mai probabil jumătatea lunii aprilie.


Fotografia de mai sus a fost publicată pe platforma Weibo și ne prezintă un presupus Galaxy S8 despre care se spune că ar fi mai degrabă un Galaxy S7 photoshopat. Se remarcă de la bun început că marginile superioară și inferioară sunt mult îngustate, butonul Home lipsește, la fel și cele două taste capacitive iar muchiile laterale sunt curbate. Pe muchia de jos își face prezența logo-ul companiei și nu avem niciu detaliu despre spatele telefonului pentru a lămuri misterul camerei, dacă aceasta va fi una duală sau nu.

Sursa: Weibo

Niciun comentariu:
Write comentarii