Imagini 3D simulate cu Galaxy S8 și două clipuri promo de la Samsung Dispaly în care se presupune că apare telefonul


Zvonurile despre Galaxy S8 nu contenesc să apară și la fel se întâmplă și în cazul presupuselor imagini cu dispozitivul în cauză. Atât de mari sunt așteptările de la Samsung pentru acest nou flagship, încât nu trece zi fără să vezi, să citești sau să auzi noi informații.

Sfârșitul de weekend a venit cu imagini 3D simulate din două surse dar și cu 2 clipuri promoționale de la Samsung Display în care se presupune că apare Galaxy S8. Recomand să le acordați atenție, dar pe de altă parte să fiți precauți în a le considera sută la sută de încredere căci deocamdată nu avem nimic oficial, iar zvonurile pot fi înșelătoare.

Citește și:

GsmArena a publicat 3 imagini 3D simulate în exclusivitate, pe care se pare că le-a obținut de la un fabricant de huse care și-a dorit să rămână anonim.

Dispozitivul din imagini are un ecran de tip Edge mult mai pronunțat decât suntem obișnuiți iar marginile de deasupra și de sub ecran sunt extrem de mici. 


Se remarcă lipsa butonului Home, caracteristic telefoanelor Samsung, prezența a două difuzoare stereo dar și a mufei pentru căști. Camera principală este una simplă și nu una duală cum se zvonește. Mai nou se discută că doar modelul mai mare va avea cameră duală.
Un al doilea set de imagini vine de la producătorul de huse Olixar, care confirmă de asemenea lipsa butonului Home și prezența unei camere simple.
Mergând mai departe avem două clipuri promoționale de la Samsung Display care promovează ecranele de tip Super Amoled produse de compania sud-coreeană. În ambele clipuri este prezentat și un telefon cu margini extrem de înguste despre care în comunitatea on-line speculează că ar fi Galaxy S8, doar că de această dată nu avem un ecran de tip Edge ci unul drept.

Niciun comentariu:
Write comentarii