Huawei P10 și P10 Plus se vor lansa în martie-aprilie 2017


Similar lansării modelului P9 de anul trecut, modelele P10 și P10 Plus vor fi lansate tot în perioada martie-aprilie anul acesta. Se pare că asta ar fi anunțat CEO-ul companiei Huawei, Yu Chengdong, potrivit informațiilor apărute pe platforma Weibo.

Despre cele două telefoane ale companiei chineze circulă zvonuri că vor fi livrate cu camere foto duale, cu tehnologie Leica și 6GB memorie RAM. Huawei P10 și P10 Plus vor avea două variante, una cu ecran normal și una cu ecran cu margini curbate, în stilul Samsung.


Anul 2017 se anunță unul cel puțin interesant în ce privește lansările de telefoane inteligente, de la așteptările foarte mari pe care le avem de la Samsung Galaxy S8 după eșecul Galaxy Note 7, până la curiozitățile legate de mișcările pe care le va face HTC pentru a-și asigura revenirea financiară și până la următoarea serie Pixel de la Google.

Huawei va continua la rândul său eforturile de a deveni o companie care să poată lupta de la egal la egal cu companiile de renume din domeniu iar de la flagship-urile P10 și P10 Plus, așteptările nu sunt mai prejos.
Via: GsmArena

Niciun comentariu:
Write comentarii