Google va publica versiunea finală Android Wear 2.0 pe 9 februarie


Povestea Android Wear 2.0 începe prin luna mai 2016 când Google a lansat un program de testare asemănător celui pentru Android Nougat și de atunci au fost publicate mai multe versiuni Developer Preview.

Inițial se preconiza că versiunea finală a noului sistem de operare pentru telefoane inteligente va fi publicată spre sfârșitul anului 2016, însă lucrurile nu au evoluat în direcția dorită și programul a fost devansat.

Acum 5 zile, printr-un e-mail transmis dezvoltatorilor de aplicații pentru platforma sa de operare pentru ceasuri inteligente, Google îi anunță că versiunea finală Android Wear 2.0 va fi publicată la începutul lunii februarie, motiv pentru care le sugera să își actualizeze aplicațiile.


Acum, Evan Blass @evleaks a anunțat pe contul Twitter că data publicării versiunii finale Android Wear 2.0 este 9 februarie și având în vedere reputația sa bună în comunitatea Android online, îi putem acorda încredere.

Android Wear 2.0 introduce o interfață de utilizator actualizată, magazin Play propriu, dar și altele. Încă nu se cunoaște ce modele de ceasuri inteligente vor primi această actualizare și nici cât de repede va fi ea livrată.

Niciun comentariu:
Write comentarii