Casio Pro Trek F20 este primul smartwatch cu Android Wear 2.0 și vine cu receptor GPS la pachet


Casio a prezentat la CES 2017 al doilea smartwatch pe care îl produce - Casio Pro Trek F20, succesor al modelului F10, un ceas inteligent robust și făcut să reziste în condiții vitrege.

Spre deosebire de predecesorul său, Casio Pro Trek F20 vine cu Android Wear 2.0, ultima versiune a sistemului de operare produs de Google pentru ceasuri inteligente, ce introduce funcționalități noi și imbunătățiri ale interfeței. De asemenea Casio Pro Trek F20 are un receptor GPS integrat care îi permite localizarea/poziționarea chiar și atunci când nu este conectat la un telefon mobil.


Gadgetul se mai laudă cu un ecran dual monocrom și color, cel monocrom fiind de mare utilitate pentru economisirea bateriei. Casio Pro Trek F20 este certificat MIL-STD-810G și rezistă în apă la adâncimi de până la 50 de metri, spre deosebire de certificarea IP68 pentru telefoane mobile care permite o adâncime de doar 1.5 metri.

Ceasul va fi pus în vânzare pe 21 aprilie în culorile negru și portocaliu și chiar dacă nu există informații oficiale, potrivit zvonurilor va costa în jur de 500$.

Niciun comentariu:
Write comentarii