Actualizarea la Android Nougat 7.0 pentru Galaxy S7 și S7 Edge a început să fie livrată și în România - Actualizat


Acum aproximativ o săptămână apăruseră informații cum că Samsung va începe distribuirea actualizării la Android Nougat 7.0 pentru Galaxy S7 și S7 Edge în Europa începând cu 17 ianuarie. Între timp actualizarea a fost deja livrată pe telefoanele ce au fost înscrise în programul beta de testare a noii versiuni Android.

Citește și:

Astăzi un cititor al blogului (Adrian Tarau) m-a informat că a primit actualizarea pe telefonul său și mi-a trimis două capturi de ecran în acest sens. Așa cum se observă, dimensiunea fișierului de actualizare este de aproximativ 1.3 GB, motiv pentru care este recomandabil să vă conectați la o rețea Wi-Fi pentru a îl descărca.


De reținut că actualizarea nu va fi distribuită dintr-o dată pentru toți utilizatorii, ci treptat, iar dacă nu ai primit încă notificarea poți verifica manual disponibilitatea ei în setările telefonului>despre telefon>actualizare software.
Mulțumesc pentru pont: Adrian Tarau

Actualizare 19.01.2017:

Se pare că prietenul nostru are un telefon cu CSC BTU(Marea Britanie), pentru că doar pentru acestea s-a livrat deocamdată actualizarea.

Niciun comentariu:
Write comentarii