Telefoanele Samsung Galaxy S vor primi odată cu actualizarea la Android Nougat 7.0 și suport pentru gesturi pe scannerul de amprente


Samsung nu a excelat niciodată în ceea ce privește actualizarea în timp optim a dispozitivelor proprii la ultima versiune Android disponibilă. Google a publicat Android Nougat 7.0 încă din luna august iar Samsung încă lucrează la actualizarea telefoanelor sale. Ce să mai vorbim despre faptul că de la începutul acestei luni este disponibil și Android Nougat 7.1.


Oricum, pentru utilizatorii de terminale Galaxy S apare în scenă o consolare, în sensul că actualizarea va veni cu suport pentru gesturi pe scannerul de amprente, așa cum am văzut în cazul telefoanelor Huawei sau pe telefoanele Google Pixel.

Prin suport pentru gesturi pe scannerul de amprente se înțelege posibilitatea de a accesa diverse funcțiii ale telefonului prin glisarea cu degetul pe scanner. Se poate accesa sertarul de notificări prin glisarea în jos, se pot derula fotografiile din galerie prin glisare stânga-dreapta etc.

Informația este disponibilă după ce Samsung a confirmat-o unui beta-tester (un tip care testează noua versiune Android) făcând referire la faptul că se încearcă îmbunătățirea funcționalităților scannerului de amprente.


Actualizarea la Android Nougat 7.0 pentru Glaxy S7 și Galaxy S7 Edge se pare că va fi disponibilă începând cu luna ianuarie a anului următor.

Sursa: SamMobile

Niciun comentariu:
Write comentarii